Doğankent Mahallesindeki yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Fikret Zaman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez, İlçe Toplum Sağlığı Başkanı Ertan Baş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Emre Kösem, Mahalle Muhtarı Ahmet Doğan katıldı.
İlçe Kaymakamı Fikret Zaman başkanlığında, Doğankent Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek Mahalle Muhtarı Ahmet Doğan’dan mahallenin genel durumuyla ilgili bilgi aldı. Alaçam ilçesine 22 kilometre uzaklıkta bulunan Doğankent Mahallesi'nde halk toplantısı yapan Kaymakam Zaman, "Vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında yaşanan olumsuzlukları bize mutlaka iletiniz. Kıyıda köşede kalıp da devletimizin ulaşamadığı kimse kalmamalı. Herkese ulaşmak için bu toplantılarımızı her zaman sürdüreceğiz. Bizler sizlere hizmet getirme noktasında havaların yağmur, kar, fırtına da olsa mahalle halkımızla bir araya geleceğiz ve sorunlarını yerinde dinleyeceğiz. Hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmayız. Halkımızın isteği bizler için emir sayılır. Doğru bir şekilde iletilmesi dahilinde çözülemeyecek bir sorun yoktur. Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız. Toplumun yaşadığı her yerde muhakkak ki sorunlar olabilir. Bizler de bu sorunları çözmek için buradayız" dedi. Doğankent Mahallesinde bulunan yaşlı vatandaşları ise evlerinde ziyaret etti. Onlara ihtiyaçları doğrultusunda yapabilecekleri yardımları kendilerine bizzat sunarak ihtiyaçlarını gidermek ve sorunları yerinde çözmek için burada olduklarını ve devletin kapısının sizlere her zaman açık olduğunu dile getiren Kaymakam Zaman, vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek, çözüm konusunda devletin imkânlarını, ihtiyacı olanların tamamına ulaştırma gayreti ve çabası içinde olduklarını, gerçek manada ihtiyaç sahiplerinin kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat ederek talepleri doğrultusunda devletin imkanlarını sizlere sunmak olduğunu dile getirdi.
Kaymakam Zaman “Pandemi sebebiyle Mahalle halkımız ile bir araya gelemedik. Fakat Mahalle Muhtarımız ile sürekli irtibat halindeydik.” Mahalle halkı tamamen aşılanmış, toplumsal bağışıklığın kazanılmasında aşının önemine dikkat çekerek mahalle halkına teşekkür etti.
Vatandaşların yardım talepleri alındı. Mahalle halkının en yaşlısı Hasan Coşkun’u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı hane dosyası bulunan vatandaşların evlerine de hane ziyaretleri yapıldı.
Alaçam’a 22 kilometre uzaklıkta bulunan Doğankent Mahallesi Muhtarı Ahmet Doğan, İlçe Kaymakamımızın ziyaretlerinden dolayı şahsım ve Mahalle halkım adına teşekkür ederim dedi.