Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BEDİR, ÇELTİK FİYATLARINDAN MEMNUN DEĞİLİZ

Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Çeltik fiyatlarından memnun olmadıklarını ve maliyetinin altında bir taban fiyatı açıklandığını, çiftçilerimizin bu fiyatlara kar değil zarar ettiğini söyledi.

BAŞKAN BEDİR, ÇELTİK FİYATLARINDAN MEMNUN DEĞİLİZ

Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez ile birlikte Alaçam Sanayi sitesinde bugün itibarı ile TMO çeltik alımına başladı.

Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Toprak Mahsulleri Ofisi Alaçam ilçesinde bugün itibarı ile çeltik alımına başladı, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) bulunan çeltik üreticilerinin TMO sisteminden randevu alarak çeltiklerini kurumlarına teslim edebileceklerini söyledi. Başkan Bedir ise TMO'nun çeltik taban fiyatını çeşidi ve 60 randımanına göre 4 ila 5,5 lira arasında belirlediğini hatırlatarak, "ÇKS yaptıran çiftçilerimiz randevu alarak çeltiklerini getirebilirler." diye konuştu.

Alımların hızlı bir şekilde süreceğini Toprak Mahsulleri Ofisi Alaçam sorumlusu Oğuzhan Karaca, "Kurumumuz alımların ardından 21 gün içinde üreticilerimize ödeme yapacaktır." dedi. İlçemizde Toprak Mahsulleri Ofisinin 13 Ekim’den itibaren çeltik alımına başlayacağını. Üreticilerimiz randevu alarak çeltiklerini Alaçam Sanayi Sitesinde bulunan alım ofisine teslim edebileceklerini belirterek tüm üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
KAPIKAYAFEST BASIN LANSMANI GERÇEKLEŞTİ
KAPIKAYAFEST BASIN LANSMANI GERÇEKLEŞTİ
PELİTBÜKÜ GOĞUZLULAR GÜREŞE KEŞKEĞE VE MÜZİĞE DOYDU
PELİTBÜKÜ GOĞUZLULAR GÜREŞE KEŞKEĞE VE MÜZİĞE DOYDU