Advert

KAYMAKAM ZAMAN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından çeşitli alanlarda açılan kursları ziyaret ederek usta öğreticiler ve kursiyerlerle bir araya geldi.

KAYMAKAM ZAMAN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURSLARINI ZİYARET ETTİ

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslar ve yürütülen faaliyetler hakkında Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ersin İleri’den bilgi aldı.  Devam etmekte olan kursları ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman “Açılan kurslar sayesinde genç kız ve kadınlarımız ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitim olanağı bulmaktadırlar. Kendilerini geliştirme fırsatı bulan kursiyerlerimizin topluma ve aile ekonomisine katkı sağlıyorlar. Zaman, kursiyerlerimizin el emeği göz nuru olan emekleri biçki-dikiş, el nakışı, el sanatları, giyim gibi ürünlerden oluşan kursları gezerek usta öğreticilerden bilgiler aldı. Kursa katılar öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ersin İleri’den açılan kurslarla ilgili bilgi aldı. Yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Usta öğreticiler ve kursiyerler nazik ziyaretinden dolayı ve verdikleri desteklerden dolayı İlçe Kaymakamı Fikret Zaman’a teşekkürlerini ifade ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ALAÇAMLI GENÇLER İZCİLİK KAMPINDA BULUŞTU
ALAÇAMLI GENÇLER İZCİLİK KAMPINDA BULUŞTU
SAMSUN VALİLİĞİNE ORHAN TAVLI ATANDI
SAMSUN VALİLİĞİNE ORHAN TAVLI ATANDI