Advert

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kaymakam Fikret Zaman Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu 22 Nisan 2022 Cuma günü İlçe Kaymakamı Fikret Zaman başkanlığında toplanarak bağımlılıkla mücadele ile ilgili ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Bağımlılıkla ilgili tüm kurumlara iş düştüğü, bağımlı vatandaşlarımızın da birer birey olduğunu ve onların da topluma kazandırılması gerektiğini vurguladı.

OMÜ Bağımlılıkla Mücadele, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Figen Çavuşoğlu, OMÜBAM olarak bağımlılığı önlemek amacıyla yürüttükleri faaliyetleri büyütmek ve yaygınlaştırmak istediklerini, bağımlı bireylerin topluma kazandırılmasında ve bağımlı olmayan bireyleri de uyarmak ve eğitmekte sorumluluk üstlendiklerini kaydetti.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, OMÜ Bağımlılıkla Mücadele, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Figen Çavuşoğlu'na "Bağımlılıkla Mücadele" konusundaki sunumundan dolayı teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ALAÇAMLI GENÇLER İZCİLİK KAMPINDA BULUŞTU
ALAÇAMLI GENÇLER İZCİLİK KAMPINDA BULUŞTU
SAMSUN VALİLİĞİNE ORHAN TAVLI ATANDI
SAMSUN VALİLİĞİNE ORHAN TAVLI ATANDI