Alaçam Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp yöneticisi Kadir Demir, Yakakent Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’bey her zaman kulübümüze destek olan ve ekibimizle, tıpkı anneler gibi huzur veren bahar havasında keyifle Çamgölü Lazın Çiftliği rotasını adımladık.
Sevgili anneler Alaçam Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak size sesleniyoruz; Bilinçli ve sağlıklı, kadına, doğaya, insana değer veren ve kendi değerini bilip başını dik tutan bireyler yetiştirmek sizin elinizde. Çocuğunuza çevre bilincini kazandırın. Bunun en temel yolu sevgiden geçer. Çünkü insan, doğası gereği sevdiği şeyi korumak ister. Bizleri dualarıyla koruyan, gölgeleriyle saran, en küçüğünden en büyüğüne bütün annelerin ellerinden öpüyoruz. Gününüz kutlu olsun. #aladosk
Kulüp lideri Kadir Demir, 15 Kulüp üyesi sporcumuzun katıldığı etkinlik hem gezi, hem de yürüyüş şeklinde gerçekleştirildi. Yakakent Çamgölü Lazın Çiftliği rotasını adımladık, geleneksel hale getirdikleri yürüyüşleri zaman zaman çevre illerde de gerçekleştirdiklerini belirterek, anneler gününe denk gelen ve grupta annelerinde bulunduğu yürüyüşü annelere adadıklarını söyledi.
Kulüp lideri Kadir Demir, Doğa yürüyüşü, şehir hayatının gürültüsünden uzaklaşarak doğada huzurlu bir gün geçirmenize olanak tanıyor. Doğa içerisinde, annenizi günlük yaşamın telaşından uzaklaştırarak dinlenmesine imkan verecek kısa bir gezi annenize verebileceğiniz en özel hediyeler arasında yer alıyor. Dilerseniz şehrin dışında doğa içerisinde yürüyüş yaparak dilerseniz de yürüme parkurlarında yürüyüş yapabilirsiniz.
Doğa yürüyüşüne çıkmadan önce yürüme parkurunu ve rotanızı önceden belirlemeniz, doğru trekking ayakkabılarını seçmeniz ve özellikle anneniz için dinleme noktaları belirleyerek olası sürprizlerden korunabilirsiniz. Ayrıca ayakkabı dışında nefes alan kumaşlardan üretilmiş spor giysileri tercih etmeniz daha konforlu bir yürüyüş yapmanıza imkan verecektir dedi.