Advert
Advert
Advert

VOLO’DA KARADENİZ BÖLGE BİRİNCİLİĞİ ALAÇAM’IN

Samsun ili adına yarışan Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi Volo branşında Genç Erkekler de Görkem Duran ile Genç kızlar da Nur Hatun Çavuş Karadeniz bölge birincisi oldular.

VOLO’DA KARADENİZ BÖLGE BİRİNCİLİĞİ ALAÇAM’IN

30-31 Mart tarihleri arasında Rize de yapılan Okul Sporları Bocce Grup Müsabakalarında Samsun ili adına yarışan Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi Volo branşında Genç Erkekler de Görkem Duran ile Genç kızlar da Nur Hatun Çavuş ile Karadeniz bölge birincisi oldular. Bocce petank dalında ise takım halinde Genç Erkekler kategorisinde Grup Biricisi oldu. Genç Kızlarda 11 ilin, Genç Erkeklerde 9 ilin katıldığı bölge şampiyonası soğuk ve  yoğun yağmur altında  2 gün boyunca oynandı.

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir sporcularımız Samsun il seçmelerinde il  birincisi olarak Rize Grup Müsabakalarına katılmayı hak kazandı. Rize de Volo branşında Genç kız ve erkeklerde Rize Grup Birincisi, Bocce petank Genç erkeklerde kategorisinde Grup Birincisi olarak Samsun’u Türkiye Şampiyonasında temsil etmeyi hak kazandılar. Aylardır süren yoğun çalışma sonunda 7-8 Haziran da Antalya Kemer de yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazanan sporcularımızı tebrik ediyorum. Samsun ilini en iyi şekilde temsil edeceğiz dedi.

Okul Müdürü Namık Kocabaş, Rize’de yapılan üç farklı kategoride Birincilik alan okulumuzun öğrencileri ile Beden eğitimi öğretmenimiz Gökhan Bozdemir’i tebrik ediyorum. Okulumuz öğrencileri  Samsun’u en iyi şekilde temsil edip, inşallah Türkiye Şampiyonluğu ile Antalya’dan döneceklerine inancım tamdır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
KAPIKAYAFEST BASIN LANSMANI GERÇEKLEŞTİ
KAPIKAYAFEST BASIN LANSMANI GERÇEKLEŞTİ
PELİTBÜKÜ GOĞUZLULAR GÜREŞE KEŞKEĞE VE MÜZİĞE DOYDU
PELİTBÜKÜ GOĞUZLULAR GÜREŞE KEŞKEĞE VE MÜZİĞE DOYDU