Advert

YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ DOYASIYA EĞLENDİ

Alaçam Gençlik Merkezi, Yaz Kur’an Kursunda öğrenim gören 80 öğrenciye etkinlik düzenledi.

YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ DOYASIYA EĞLENDİ

Alaçam Gençlik Merkezi Kur’an Kursu öğrencileri Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörlerinin hazırladığı çocuk oyunları etkinliklerinde eğlenceli zaman geçirdiler. 80 öğrenci, yapılan çeşitli yarışmalarda hem spor yaptı hem de keyifli zaman geçirme imkanı buldular.

                Alaçam Gençlik Merkezi ve Alaçam Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlediği “Merkezim Her Yerde” Projesi kapsamında gönüllü gençler, Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ile bir araya geldi. İlçe Müftülüğü personelleri ve Gençlik Lideri önderliğinde gerçekleşen proje kapsamında Yaz Kur’an Kursuna katılan öğrenciler ile çeşitli etkinlikler düzenlendi. Alaçam Gençlik Merkezi Gönüllü Gençlerinin gerçekleştirdiği unutulmaya yüz tutmuş oyunlar olan çuval yarışı, ok atma, halat çekme, zeka oyunları, yarışma ve aktiviteler gerçekleştirildi.

                Eğlenceli geçen günün sonunda öğrenciler dini eğitimlerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Gençlik merkezi liderleri ise Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin öğrenirken eğlenmesini sağlamayı amaçladıklarını belirtti. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ALAÇAMLI GENÇLER İZCİLİK KAMPINDA BULUŞTU
ALAÇAMLI GENÇLER İZCİLİK KAMPINDA BULUŞTU
SAMSUN VALİLİĞİNE ORHAN TAVLI ATANDI
SAMSUN VALİLİĞİNE ORHAN TAVLI ATANDI